Innvendig malerarbeid i Bergen og Os

Malermester Kvittingen tar på seg alt av oppdrag innen innvending maling i Bergen og Os. “Malerarbeid kan alle” er det mange som tror, men det er tross alt et fag som krever mange års utdannelse. For å oppnå ett varig og pent resultat er det derfor viktig at fag utlærte malere tar jobben. Malermester Terje Kvittingen har over lang erfaring fra malerfaget, og tok mesterbrevet i 1994. Firmaet er godkjent som opplæringsbedrift og er medlem av Malermesterens Landsforbund.

Innvendig malerarbeid kan være mye. En enkel overflatebehandling med maling kan forandre inntrykket av et rom betraktelig. Men før vi starter malerarbeidet kreves det ofte et forarbeid som kan gjøre den store forskjeller på det endelige resultatet. Det er her Malermester Kvittingen sin kompetanse kommer godt med. De fleste av våre oppdrag på innvendig maling består av maling av tak og vegger, men vi påtar oss også maling av kjøkken og andre ting du måtte ha behov for å male. Vi setter oss godt inn i våre kunders ønsker og behov. En godt utført malejobb med fine, harmonerende farger skaper bedre omgivelser i din bolig og gjør boligen til et hjem.

Velg riktig – Velg en malermester

Vi vet at kvalitet og god kundeoppfølging er viktig for å få fornøyde kunder. Dette er noe vi setter høyt blant våre ansatte i Malermester Kvittingen i Bergen. Våre Malere utfører innvendig maling for bedrifter, institusjoner og private i Bergen. Ved å kombinere kvalitetsprodukter med erfaring og yrkesstolthet garanterer vi håndverk av høy kvalitet og innvendig maling utført til avtalt tid.
Bor du i Bergen og omegn eller Os og trenger en maler har du kommet til riktig leverandør. Bruk forespørselskjemaet på siden vår og vi tar kontakt med deg.
Vi kan vise til mange fornøyde kunder i Bergen.

Referanser
Følg oss på Sosiale Medier