Malermester Kvittingen

Malermester Kvittingen AS holder til i Os, i Vestland. Vi har også en avdeling på Nesttun. Malermester Kvittingen AS er en godkjent opplæringsbedrift, og er medlem av MLF. Vi er pr. i dag 22 ansatte og utfører maler og gulvleggerarbeid i Os, Bergen og omegn.

Malermester Kvittingen AS er en del av Håndverksgruppen.

Hvorfor velge en malermester

En malermester har svennebrev i bunn som innebærer fire års yrkesutdanning. Etter dette har han/hun to-årig mesterutdanning som også har gitt solid erfaring. For å bli opptatt som medlem i Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund er det et krav at bedrifter har tilknyttet en malermester. Velger du en malermester-bedrift, får du kvalitet gjennom høy fagkompetanse basert på lange håndverkstradisjoner.

Malermestrenes Forbrukergaranti

Tenker du å engasjere håndverkere til å male eller tapetsere hjemme hos deg? Ved å engasjere fagfolk, får du kompetanse og et kvalitetsresultat som øker verdien. Oppussing skal øke trivselen for deg og dine. Mange har hørt skrekkhistorier om håndverkere som gjør elendig arbeid, som forsvinner, eller som går konkurs før jobben er ferdig. Hvordan unngå at ditt oppussingsprosjekt ender med skrekk i stedet for med trivsel?

Du kan føle deg trygg hvis du engasjerer et medlem av Maler- og byggtapetsermestrenes Landsforbund (MLF) fordi forbundet kun har medlemmer med mesterbrev. Dessuten garanterer forbundet for sine malermester bedrifter. Hvis bedriften/medlemmet går konkurs går du skadefri (forutsatt at det ikke er en uløst juridisk tvist mellom partene som må løses først). MLF garanterer for at en annen medlemsbedrift fullfører arbeidet med inntil kr 50.000,- for oppdraget, som er omfattet av malerfaget etter Norsk Standard 3420 del T: Maler og beleggsarbeider.

Referanser
Følg oss på Sosiale Medier