Utvending malerarbeid for kunder i Bergen og Os

Er du på jakt etter et firma for utvendig maling i Bergen og Os. Da har du kommet til riktig malermester. Malermester Kvittingen har helt siden vår oppstart i 2003 malt hus og bygninger i Bergen og Os, og vi vet hva som er viktig for å gi et godt og langvarig resultat på malerabeidet. Vi har mesterbrevet, det gir deg som kunde trygghet for at vi leverer kvalitet i vårt arbeid.

Malerarbeid ser flott ut etter at det er utført, men er ikke arbeidet utført med kvalitet vil dette vise seg over tid i form av sprekker, misfarginger og lignende.
Det harde klimaet vi har her i Bergen med tanke på regnet, gjør det ekstra viktig å være bevist når man skal foreta en utvendig malerjobb. Hvilken malingsprodukter er gode?, hva skal jeg gjøre før jeg setter i gang med malerarbeidet?. Dette er viktige spørsmål å stille seg når en skal forberede en jobb utvendig. Når vi maler kombineres nye teknikker og gamle håndverk-tradisjoner. Dette gir kundene våre store valgmuligheter når vi skal utføre maler-oppdrag. Med et tøft klima, stadig mer forurensning og høye krav til kvalitet og miljø, er det viktig med kvalitetsprodukter og kompetanse om materialer.

Malermester T Kvittingen AS har lang tradisjon i å løse oppdrag for mange ulike type kunder. Vi kan i dag vise til mange fornøyde oppdragsgivere etter våre arbeider i Bergen og omegn. Vi maler utendørs for offentlige etater, næringsliv og private, både trehus og murhus. Med gode referanser kan vi garantere at vår malingsarbeid holder høyeste kvalitet og blir utført til den avtalte tiden.

Vi tilbyr også fasaderengjøring, som er en viktig del for å få et godt resultat på den utvendige malerjobben. Vi har også egne fasadestillaser for å komme til der stige ikke er nok.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi kan garantert komme med gode råd til deg.

Malermester T Kvittingen AS – Kvalitet er viktig på vår malerarbeid.

Referanser
Følg oss på Sosiale Medier